تكنيك هاي تست زني در كنكور: مهم ترين مسئله در موفقيت در كنكور تست زني صحيح است. حال بايد بپردازيم به اين موضوع كه چه عواملي مي توانند ما را در اين امر ياري كنند. ما در اين مقاله سعي مي كنيم شما را با روش ها و تكنيك هاي مهم و ضروري تست زني آشنا كنيم تا شما عزيزان بتوانيد بهترين نتيجه را از كنكور بگيريد.
طراحي تست هاي كنكور سراسري96-97
بعضي از افراد مي گويند كه مي توان با استفاده از روشها و قوانين احتمالات بدون خواندن سئوال و جواب ها كه كنكور به آن پاسخ داد ، در جواب به چنين سخن هايي بايد بگوييم كه عملأ چنين مسئله اي امكان پذير نيست و كنكور و كساني كه سئوالات كنكور را طراحي مي كنند از اصول كلي و مشخصي پيروي مي كنند. البته نمي توان گفت كه تمام اصول در كنكور رعايت مي شوند!
به عنوان مثال: يكي از عواملي كه در كنكور رعايت نمي شود ترتيب سئوال ها با توجه درجه بندي آسان ، متوسط و مشكل است كه معمولأ چند سئوال سخت پشت سر هم در كنكور وجود دارد. در صورتي كه بايد سئوال ها به ترتيب از آسان شروع شود و بعد مشكل شود.مثلأ بعد از سئوالات سخت گسسته بلافاصله سئوالات سخت ديفرانسيل آغاز مي شود. پس نتيجه مي گيريم در طراحي سئوالات كنكور از قاعده و قانون كلي استفاده مي شود و نبايد دنبال روش هاي غيرعادي بگرديم.

آمادگي داوطلبان آزمون سراسري
دانش آموزان و دانشجويان بسياري هستند كه مدت زمان بسياري را صرف مطالعه كنكور كرده اند اما دقيقأ در زمان مواجهه با سئوالات كنكور و مشاهده سئوالات مشكل پي درپي نتوانسته اند از پس آن بر بيايند ، داوطلبان بايد اين آمادگي را در خود به وجود بياورند و خود را براي مواجهه با هر سئوالي آماده كنند.
از بعضي تست ها عبور كنيد و قدرت ريسك داشته باشيد
بعضي اوقات براي داوطلبان اين مشكل پيش مي آيد كه نمي توانند به برخي سئوالات پاسخ بدهند اين امر هم به دليل كمبود وقت اتفاق مي افتد و هم به دليل استرس و عدم دسترسي به اطلاعات ذهني.در اين صورت داوطلب بايد از روي اين تست ها بگذرد تا فرصت آن را داشته باشد به همه ي سئوالات پاسخ دهد. همچنين بايد بتواند زماني كه بين چند گزينه شك دارد آن ها را رها كند ، در صورتي ريسك كردن او درست خواهد بود كه بين 2 گزينه شك اندكي داشته باشد.
تست را به صورت كامل بخوانيد
زماني كه صورت مسأله را خوانديد ،سريع سراغ گزينه هاي آسان نرويد. شما بايد گزينه هاي انحرافي را نيز در نظر داشته باشيد و اينكار با افزايش تمركز و دقت اتفاق مي افتد.
دقيقه ها را در ميان سئوالات تقسيم كنيد
شما بايد سر جلسه ي كنكور براي هر سئوال زمان بندي داشته باشيد اما اين زمان بندي به اين معنا نيست كه مثلأ براي تمام سئوالات 3 دقيقه وقت بگزاريد بلكه ممكن است يك سئوال نيز ظرف 20 ثانيه حل شود.
فرصتي براي مرور تكنيك هاي تست زني درآزمون سراسري
اگر در پايان پاسخگويي به سئوالات فرصتي برايتان باقي ماند به مرور كردن سئوالات بپردازيد اما جواب سئوال ها را تغيير ندهيد مگر اينكه مطمئن باشيد آن جواب غلط است.
در پاسخ به تست ها سرعت عمل داشته باشيد.
اگر داوطلبي مي خواهد زمان بندي و سرعت عمل خوبي را در پاسخگويي به سئوالات داشته باشد بايد 4 فاكتور رارعايت كند.
1_ شادابي و سرحالي
2_ تمرين و ركورد گيري تست زني
3_ مطالعه مفهومي
4_ تمركز و آرامش
سامانه آواي مشاور
متقاضيان مي توانند براي مشاوره تحصيلي و اطلاعات بيشتر در مورد
تكنيك هاي تست زني در كنكور
با شماره 1978 907 909 ازسراسر كشور با تلفن ثابت و بدون گرفتن پيش شماره
با مشاورين سامانه آواي مشاور در ارتباط باشند.
ساعات پاسخگويي مركز از 8 صبح الي 12 شب مي باشد.(همه روزه)